miercuri, 3 aprilie 2013

Cresterea potentei o chestiune psihologica

Datorita stresului de zi cu zi viata si sanatatea ne sunt afectate, in fiecare zi sute de barbati si femei se plang de aparitia unor probleme in viata lor personala. Lipsurile de ordin financiar ar putea sa te indispuna acest lucru se reflecta uneori si in viata de cuplu, uneori avand consecinte grave asupra relatiei.

La barbati acest stres continuu se reflecta uneori prin imposibilitatea de a avea relatii sexuale cu partenera lor, acest subiect il vom dezbate cu alta ocazie, impotenta este de asemenea o problema grava, dar care se poate trata in unele cazuri, sau prin finalizarea intr-un timp mult prea scurt, ejaculare precoce.

pastile pentru potenta
Acest efect nu se datoreaza numai stresului cotidian ci si unui entuziasm nejustificat care apare de obicei la tinerii care nu au experienta suficienta, se simt mult prea atrasi fizic de partenera lor si nu-si pot controla reactiile.

O varianta care te-ar putea ajuta ar fi ca in timpul actului sa te concentrezi pe alt aspect, sa te gandesti la un obiect, o persoana care nu iti trezeste nici un sentiment sau sa-ti planifici ziua. Trebuie sa vorbesti cu persoana iubita despre acest aspect, daca te simti in siguranta ai mai multe sanse de a scapa de acest impediment.

Ca si varianta ocolitoare si mai usoara, dar temporara, ar fi pastile pentru cresterea potentei, au devenit célèbre aceste pastile, dar trebuie sa stii ca daca nu vei elimina cauza principala, acea nesiguranta sau presiunea la care esti supus, nu vei reusi sa ai o viata intima mai buna.

Femeile reactioneaza un pic diferit la stres, acestea nu sunt de obicei dispuse ca aiba relatii cu partenerul sau ating mai greu orgasmul, din nou acesta este unul dintre motive, dar nu singurul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu