luni, 20 mai 2013

Traieste fara regrete!


Mereu avem de ales in viata, si mereu ne vom intreba care este decizia corecta, sau daca am ales bine. De multe ori aceste dileme duc la un tip de stres care ne macina si chiar ne poate distruge viata: regretul. Acest lucru nu face decat sa ne tina pe loc si sa ne impiedice sa progresam, asa ca daca ne dorim ceva mai mult de la viata este cazul sa scapam de regrete si sa facem in asa fel incat viata noastra sa aiba un scop.
Totusi cum poti scapa de regrete, astfel incat la batranete sa te poti bucura de amintiri? Iata mai jos cateva metode pe care le-ai putea aplica pentru a avea parte de o viata linistita:
  •  Du o viata proactiva: Trebuie sa cosntientizezi ca ai o singura viata si este bine sa profiti de fiecare zi ca si participant si nu ca observator. Fa un legamant cu tine pentru a-ti urma visele si a lupta pentru ele.
  • Inconjoara-te de oameni proactivi. Daca vrei sa nu te adancesti si mai mult in acea stare de depresie, este indicat sa te inconjori de oameni care isi traiesc viata fara regrete. In mod sigur vei invata multe de la ei.
  • Calatoreste! Viziteaza, invata si cunoaste oameni noi, te va ajuta sa te intelegi mai bine si sa fii mai fericita. Gaseste hotel la mare in Bulgaria sau la munte si te imbarci rapid intr-o noua aventura interesanta.
  • Pastreaza un jurnal. In jurnal te poate ajuta foarte mult sa elimini lucrurile negative si sa le accentuezi pe cele pozitive. De multe ori, acest lucru te ajuta sa vezi lucrurile mai clar si viitorul mai luminos.
  • Incearca lucruri noi. Fa o lista cu lucruri pe care ti-ar placea sa le faci, si incearca sa le duci la bun sfarsit. Pana la urma a trai fara regrete inseamna a face tot ceea ce iti doresti sa faci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu