miercuri, 21 august 2013

Cum sa ai o invitatie de nunta perfecta

Prima impresie conteaza. Invitatia este de obicei primul contact pe care il au invitatii cu nunta de aceea alegerea acesteia este un proces de care trebuie sa tii cont. Partea buna este ca de obicei preturile sunt acceptabile daca gasesti furnizorul potrivit.


Cum ar trebui sa arate invitatia?
Invitatiile pentru nunta cele mai bune sunt cele care sunt inspirate de tema nuntii, cele mai prezinta cel mai bine modul de desfasurare si transmite un sentiment invitatilor.

Principalele lucruri la care trebuie sa te gandesti sunt culoarea, forma si detaliile, fiecare dintre acestea are o importanta majora pentru rezultatul final. Culoarea poate fi cea pe care ai ales-o pentru aranjarea salonului, este de preferat sa fie asa, dar nu obligatoriu.

In ceea ce priveste forma invitatiei, optiunile sunt diverse, sunt disponibile pe piata forme de mire si mireasa decupate foarte dragut, in functie de materialul invitatie se pot face si alte modele sau daca nu ai gasit ceva sa-ti placa le poti face pe comanda, costul este ceva mai mare.

In functie de tema nuntii puteti alege o invitatie simpla pentru o nunta traditionala, clasica, oaspetii se vor imbraca formal si se vor respecta traditiile zonei.


O nunta nonconformista necesita o invitatie pe masura, modelul de mai jos este perfect pentru o nunta relaxata, dar eleganta.


Indiferent de tema nuntii invitatia trebuie sa contina obligatoriu cateva informatii concrete precum:
  • Numele si prenumele parintilor
  • Numele si prenumele mirilor
  • Numele si prenumele nasilor
  • Adresa bisericii si a Starii Civile unde se vor desfasura ceremoniile
  • Datele de contact pentru a raspunde la invitatie

Cand trebuie sa comanzi si sa trimiti invitatiile?
Cel mai bun moment pentru a comanda invitatiile este cu 3-4 luni inainte de marele eveniment, este important sa ai toate datele de mai sus pentru a putea scrie textul. Poate parea o perioada prea mare, dar vei avea timp suficient pentru a corecta orice detaliu.


Invitatia trebuie trimisa cu cel putin 2 luni inainte pentru a te asigura ca oaspetii au timp suficient sa se pregateasca, mai ales daca ai ales o tema ceva mai dificila, in plus vei sti din timp la ce sa te astepti.

Puteti vedea mai multe modele de invitatii pe site-ul crisiashop.ro, de asemenea pentru intrebari si nelamuriri va rugam sa sunati la numarul 0763 939 253 sau trimiteti un e-mail la comenzi@crisiashop.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu