luni, 17 martie 2014

8 beneficii ale germenilor de grau

Stim cu totii ca graul incoltit sau germenii de grau sunt foarte benefici pentru sanatate dar care este cu adevarat impactul consumului de germeni din grau in mod regulat?

Mai jos va prezentam cele 8 beneficii ale germenilor de grau:

1. Ajutor foarte mare pentru intregul metabolism.
2. Sanatatea sistemului osos deoarece consumul de germeni din grau creste capacitatea de absorbtie a calciului in organism.
3. Intarirea sistemului imunitar.
4. Imbunatatirea sistemului cardiovascular si circulator.
5. Previne aparitia impotentei.
6. Rol benefic asupra sistemului nervos, pastrarea functiilor de memorare, foarte eficient mai ales in cazul celor in varsta.
7. Imbunatatirea functionarii sistemului digestiv, ajutant la digestie.
8. Stare de bine si rezistenta la stres data de complexul de vitamin B, complexul este prezent in cantitati mari in germenii de grau.

Este foarte important sa verificati de unde cumparati germenii de grau sa fie pastrati in conditii foarte bune (feriti de razele soarelui si umiditate) si mai ales sa nu fie expirati.

Recomandarea noastra sunt germenii de grau comercializati de www. Uleiurinaturale .com magazin naturist care pe langa germenii de grau comercializeaza si uleiuri naturale presate la rece (masline, in, nuca, dovleac, floarea soarelui, struguri, soia, germeni de grau, catina, mac, susan).

punga 300 gr germeni de grau


Ce spuneti incepeti sa consumati germeni de grau in mod regulat?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu