miercuri, 16 mai 2012

FEMEILE SEDUCATOARE ALEG CALITATEA

Cand vrei sa fii seducatoare, alegi lenjerie intima de calitate, alegi materiale fluide care sa iti complimenteze silueta, alegi masurile potrivite si culorile cele mai indraznete; femeile seducatoare aleg calitatea in ceea ce priveste tipul de lenjerie intima.

Orice lenjerie intima femei are rolul de a oferi un plus de feminitate, de a spori increderea femeii in propriul corp si in propriul sex-appeal, dar si in senzualitatea de care poate da dovada. Materialele pentru lenjerie intima sunt la fel de importante; cele de calitate complimenteaza modelul, il pun in valoare si ii dau purtatoarei putere de seductie. Materialele sunt obligatoriu de calitate: matase, satin sau bumbac, pentru ca cea care poarta acest tip de lenjerie intima femei sa se simta mangaiata si dezmierdata de fluiditatea materialului, astfel incat seductia sa vina de la sine.

Tipul de lenjerie intima femei ales, transforma femeia obisnuita intr-o seducatoare inca din momentul in care aceasta probeaza modelul. Faptul ca acesta o complimenteaza, ii da puteri de seductie nemarginite, o face sa vibreze si incinge atmosfera.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu