luni, 15 octombrie 2012

Machiaj seducator

Am tot vorbit si am tot scris despre ceea ce transforma femeia obisnuita intr-o seducatoare care sa atraga toate privirile si toata aprecierea din jur. Totul sta in atitudine, in parerea pe care aceasta o are despre sine, in tinutele pe care le alege in functie de eveniment, un ansamblu care are puterea necesara pentru a transforma femeia intr-o seducatoare convinsa.

Machiaj seducator
Un machiaj seducator poate transforma o privire obosita sau un look pe care sunt vizibile urmele unei zile stresante intr-o privire provocatoare, a unei femei gata sa o ia de la capat, intr-un alt registru, pentru o petrecere relaxanta sau pentru un eveniment de gala. Cert este ca aceasta femeie va atrage toate privirile ca un magnet si va putea sa se transforme sub privirea celorlalti participanti, intr-o adevarata bomba sexy.

Cum realizam machiajul seducator? Sunt numai cativa pasi de urmat, pentru a obtine un machiaj ochi de pisica provocator si seducator. In primul rand, asigura-te ca ti-ai curatat tenul foarte bine inainte sa incepi aplicarea machiajului si a fardurilor. Apoi, utilizeaza baza pentru machiaj, cu rol de control asupra cantitatii de sebum si de a pastra tenul curat. Dupa acest spray fixator, urmeaza un fond de ten intins foarte bine, cu o pensula, pentru aspect uniform. Sprancenele vor fi colorate in nuante naturale, cat mai apropiate nuantelor parului si cat mai potrivite tenului.

Baza pentru machiajul propriu-zis se realizeaza cu ajutorul unui fard roz, pe care il intindem foarte bine pe pleoapa. Il estompam cu degetele, pentru efect cat mai natural. Acelasi fard va fi folosit si pentru pometi. Aplicam roz intens peste baza, pe care il estompam spre arcada. Procedam la fel si pentru pleoapa inferioara, trasand o linie subtire, urmand linia genelor. Cu un eye-liner negru trage o codita la coltul exterior al pleoapei. Contureaza-ti cu atentie si pleoapele superioare, unind liniile la exterior.

Pentru finisaj, foloseste pudra tip pulbere translucida sub ochi, pentru a uita de cearcane si pentru a indeparta urmele de fard. Este vremea mascarei, din abundenta. Poti apela chiar la gene false, pentru un look si mai intens. Pentru buze, alege o nuanta electrica sau nude. Depinde ce te prinde mai bine.

Un articol marca ladysboutique.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu