joi, 11 octombrie 2012

Cum se lasa sedusa fiecare zodie

Fiecare femeie stie foarte bine ce ii place, ce o da pe spate si ce ii atrage atentia la un barbat. Dar, cu toate astea, in functie de zodie, toate avem punctele vulnerabile care pot fi atacate in scopul seductiei. Asadar, in cele ce urmeaza, vom urmari horoscopul seductiei, vom incerca sa trasam in linii mari, punctele de seductie ale femeilor, in functie de zodie.

Femeia varsator nu trebuie conditionata si nu trebuie grabita. Ea apreciaza prietenii si prieteniile; are multi prieteni, dar nu are timp sa-i vada. Rafinamentul ei erotic nu accepta impotriviri. Se ghideaza dupa conceptul: totul sau nimic.

Femeia pesti nu trezeste interesul domnilor amatori de aventuri si pasiuni razlete. Ea se lasa cucerita de genul de barbat care trimite ravase de amor impresionante. Ii place sa te auda povestind despre fostele iubiri si ii place sa iti poarte de grija.

Femeia berbec nu stie sa se chibzuiasca. Satisfactia erotica o struneste, si daca accepta dominatia in general, in dormitor e dominatoare, te sfatuim sa te lasi dominat si vei avea numai de castigat. Ai toate sansele sa descoperi ca amorul e o arta, si nu simpla satisfactie instinctuala.

Femeia taur trebuie sa se stie admirata si flatata. Eforturile tale in a o cuceri, cinele romatice, bijuteriile pe care i le vei oferi cu generozitate, toate iti vor fi rasplatite prin confort afectiv, bogatie senzuala si belsug sexual.

Femeia gemeni este o domnisoara vorbareata, informata, isteata si pusa pe sotii, mare admiratoare a jocurilor de cuvinte. Ea este o combinatie placuta de curiozitate sexuala si timiditate, in masuri egale. Femeia aceasta va fi cucerita de un tip glumet, pus pe sotii si cunoscator in ale amorului.

Femeia rac se bazeaza pe presimtirile si pe modul ei de a percepe realitatea. Stie ca omul ei e undeva, pus de-o parte. Ea se antreneaza constant pentru momentul intalnirii lui si e gata pentru o iubire de-a pururi.
Femeia leu vrea sa fie plimbata in strainatate si la evenimente in inalta societate. Odata cucerita, nu vei cunoaste monotonia in cuplu si nici abstinenta sexuala. Este provocatoare, autoritara si trebuie sa fie pe locul intai in viata ta.

Femeia fecioara iubeste animalele, de aceea, daca vrei sa ajungi la inima ei, povesteste-i cum ai ajutat un animal in suferinta. Jocul erotic pe care ea il practica este unul inocent si fascinant. Preludiul ocupa un loc extrem de important in jocul seductiei.

Femeia balanta adora sa se expuna, sa faca conversatie, sa se lase admirata, sa se implice in viata sociala, sa fie prezenta la evenimente, dar e mare admiratoare a biletelelor romatice. Ii place sa faca cumparaturi, aceasta activitate o binedispune mereu.

Femeia scorpion prefera vanatoarea in amor. Este iubitoare de articole de lenjerie intima neagra, in tendintele modei si se da in vant dupa functiile de conducere, bine platite. Din punct de vedere al intalnirilor amoroase, prefera un preludiu intens.

Femeia sagetator trebuie iubita cu adevarat si atunci nu se va da in laturi de la nicio experienta sexuala. Ii place sa te auda facand planuri pentru amandoi si ii place sa te-auda vorbind despre viitorii vostri copii.

Femeia capricorn este o tipa foarte serioasa, nu taie respiratia audientei la prima vedere, dar isi va face simtita prezenta la momentul oportun. Relatia ei cu timpul pare sa o faca sa fi venit prea devreme sau prea tarziu la intalnirea cu destinul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu