miercuri, 26 septembrie 2012

Magia seductiei

Magia seductiei
Barbatii isi doresc sa aiba ceea ce stiu sau considera ca nu pot avea. De aceea, numai femeia care va stii cum sa se comporte va putea avea barbatul pe care si-l doreste, convingandu-l, cu propriile lui arme, ca ea este “aleasa”. Seductia este arta de a fermeca, de a incita, de a ademeni, de a seduce, de a captiva prin aspect sau prin felul de a fi. Asadar, ai grija cum te comporti pentru a-l seduce pe cel pe care ti-l doresti. Comportamentul tau iti va oferi un atu incontestabil. Fii originala, pentru ca oamenii sunt mai atrasi de diferente decat de asemenari. Nu incerca sa copiezi pe cineva; fii tu insati.

Fii deschisa si te vei apropia mai usor de cei care te inconjoara. Incearca sa eviti discutiile in contradictoriu si tine minte sa nu emiti judecati de valoare in legatura cu subiecte care nu iti sunt la indemana. Odata sedusi, poti sa-ti sustii parerile cu mai mare usurinta. Lasa timpul sa actioneze in favoarea ta.

Umorul nu trebuie sa-ti lipseasca; te poate salva din situatii nu tocmai confortabile si te poate ajuta sa castigi simpatia celor din jur. Traieste intens si magia seductiei te va atrage in mreje si te va propulsa in topul preferintelor. Nimeni nu se naste invatat, perfect sau seducator. Si seductia este o arta care se invata, se dobandeste in timp; dar odata dobandita, aceasta arta te va insoti tot timpul si te va ajuta in orice domeniu: si in viata de cuplu, si in viata de grup si la serviciu.

Fii constienta de atitudinea pe care o adopti, de atuurile si de punctele tale slabe. Fii misterioasa, lasa-te descoperita incetul cu incetul. Fa-ti partenerul sa te merite; seductia e un joc in care partenerii nu trebuie sa fie niciodata total disponibili; ei trebuie sa se “merite” unul pe celalalt in permanenta.

Un articol marca Ladys Boutique

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu