joi, 20 septembrie 2012

Puterea de seductie a zodiilor

Astrele au stabilit, inca din momentul nasterii, unde sta puterea de seductie a fiecarui barbat. Toate se aseaza in Univers in functie de cum dicteaza acestea, asa ca, de ce sa nu analizam barbatii si in functie de puterea de seductie a zodiilor din care acestia fac parte. Pana la urma, nu intamplator s-a nascut fiecare barbat sub un anume semn zodiacal.

Barbatul berbec este foarte hotarat si are sentimente adanci, pe care le exprima cu maxima intensitate. Este un vanator, actiunea in sine il provoaca mai tare decat ii place vanatul in sine.

Barbatul taur, odata convins ca te iubeste, greu il mai scoti din calmul lui, dar il poti face sa te urmeze pana la capatul lumii. Adora siguranta si ii place comoditatea, de aceea este extrem de fidel.

Barbatul gemeni conduce discutiile cu maiestrie, fiind un bun cunoscator al vorbelor. Ii pac chestiile siropoase in exprimare si cu asta te va convinge ca el e tot ce isi doresti.

Barbatul rac este tipul traditionalist, te curteaza dupa metode vechi de cand lumea si este extrem de serios. El este capul familiei pe care o visezi, daruit si protector.

Barbatul leu este intruchiparea tandretii si a generozitatii. Alaturi de el, simti ca plutesti tot timpul, simti ca ai iesit din natural, ca esti deasupra legilor fizicii.

Barbatul fecioara este capabil de orice iti poate trece prin minte, ca sa te vada fericita. Devotamentul si dedicarea totala te vor face sa te simti cu adevarat aparte, desi nu e un romantic innascut.

Barbatul balanta adora starea de indragosteala, stare aproape naturala si fireasca in care se regaseste mai mereu. Se va ingriji ca totul sa fie perfect in preajma ta, pentru ca tu sa simti iubirea lui.

Barbatul scorpion este misteriosul, este cel care poate sa-ti aduca la suprafata sentimente pe care nici tu nu stiai ca le ai in tine, extreme contrastante care sa te conduca din abisul agonizant, pe culmile placerii.

Barbatul sagetator ia totul in joaca, este extrem de relaxat, are o atitudine macho care te va acapara din prima clipa. El inca se joaca, iar tu deja esti prinsa in mrejele lui.

Barbatul capricorn te lasa sa crezi ca te poti baza pe el, ca e serios si responsabil, ceea ce il face extrem de atractiv.

Barbatul varsator iti va fi intai amic, apoi iubit. El apreciaza prietenia inainte de orice si te considera egala lui.

Barbatul pesti pare un inadaptat, pana la primul sarut. Acolo te va cuceri. Este extrem de senzual, uneori rebel, alteori boem.

Un articol marca ladysboutique.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu