marți, 4 septembrie 2012

Chipul tau este arma ta

Vrei sa fii seducatoare si inca nu stapanesti arta seductiei? Incearca sa acorzi o atentie sporita chipului tau, deoarece cercetatorii au demonstrat: chipul tau este arma ta. Studiile arata ca barbatii apreciaza o femeie, in primul rand, studiindu-i chipul si trasaturile faciale.


Buzele sunt primele care atrag privirile barbatilor. Un barbat care studiaza o femeie, ii va analiza acesteia intai buzele. Daca acestea sunt rujate cu un lipstick roz, cu atat mai repede se va simti atras de ea. Buzele pline reprezinta trasatura cea mai atractiva, chiar si fara machiaj.

Ochii si privirea intensa sunt urmatoarele pe lista. Un machiaj discret, dar care sa-ti acopere micile imperfectiuni si care sa-ti transforme privirea in oglinda sufletului tau, este machiajul perfect pentru a-l seduce. Atunci cand machiajul lipseste cu desavarsire, ochii sunt cei care atrag atentia si care spun totul despre tine. Ai grija la privirea ta!

Legat tot de privirea ta, si pozitia capului poate sa te transforme intr-o femeie seducatoare. Ridica-ti usor capul, inclina-l putin spre stanga si priveste in sus. Cu siguranta este pozitia cea mai sexy pe care o poti adopta, conform unor studii efectuate pe o armata de voluntari, carora li s-au aratat fotografii ale acelorasi persoane, in diferite pozitii. Extrem de important este sa adopti aceasta postura intr-un mod firesc si natural, nu sa o testezi dinainte, sa para ca ai invatat-o si ai repetat-o in fata oglinzii.

Parul ingrijit este un atu de care barbatii tin seama in jocul seductiei. Ingrijeste-ti podoaba capilara, acorda-i atentie, rasfat-o si vei culege roadele atunci cand vei vrea sa-ti seduci partenerul intr-un joc erotic. Poarta-l desprins, lasat pe spate, in bucle largi cand vrei sa-l impresionezi; intinde-ti parul cand vrei sa adopti un look serios, poate office si prinde-l in coada de cal, atunci cand faci sport (chiar impreuna cu el) sau cand ai nevoie sa afisezi o tinuta lejera, lipsita de griji si emotii.

Un articol marca Ladys boutique

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu