joi, 24 ianuarie 2013

Costume de baie femei

Tocmai a trecut perioada sarbatorilor de iarna, si te intrebi ce cauta un articol despre costume de baie femei pe blogul nostru. Pai e simplu... unele dintre noi au primit cadou de Craciun tocmai o calatorie intr-o destinatie exotica si au nevoie de costum nou de baie, normal. Eventual, un costum de baie sexy, feminin si tanga, daca se poate.

Costum de baie portocaliu
Da, se poate, la noi gasiti costume de baie pe toate gusturile: intregi sau din doua piese, cu sutien cu push up, cu slip tanga, cu slip clasic sau cu snururi laterale. Trebuie doar sa va hotarati si sa comandati. In doar doua zile costumul de baie ajunge in posesia dumneavoastra, fara cel mai mic efort. Bineinteles, datorita faptului ca slipii nu pot fi schimbati, in caz de nepotrivire a masurilor sau daca nu corespunde culoarea, va vom ruga sa verificati de doua ori inainte de a plasa comanda.

Daca, totusi, plecati spre o destinatie exotica si nu aveti nevoie de un costum nou de baie, va vom oferi cateva sfaturi despre cum sa intretineti costumele de baie din anii trecuti, pentru ca acestea sa reziste cat mai mult, si culorile sa fie vii pentru o perioada cat mai indelungata.

Tineti minte ca apa de piscina si apa cu nivel ridicat de salinitate, cum este apa de mare sau cea din piscinele cu apa termala afecteaza culoarea costumului de baie. De aceea, recomandam spalarea acestuia, in apa cat mai rece, imediat dupa ce v-ati intors de la piscina sau de la plaja. De asemenea, si actiunea razelor soarelui afecteaza foarte tare coloritul; de aceea, recomandarea noastra este sa uscati costumul de baie intr-un loc ferit de razele directe ale soarelui. O alta recomandare este aceea de a nu stoarce materialele in urma spalarii, si de a nu usca costumul de baie strans sau botit. Fiind din material elastic, acesta isi va pierde calitatile relativ rapid, daca nu este tratat corespunzator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu