vineri, 1 februarie 2013

Babydoll pentru un look seducator

babydoll seducator
Nu exista femeie careia sa nu i se para ca o rochita tip babydoll nu arata intr-un fel... intr-un fel anume, bine, seducator. De ce ne plac rochitele babydoll? Argumentele sunt multe si sunt puternice.

Primul ar fi ca materialul nu se lipeste de purtatoare. Asta e foarte bine, indiferent ca afara sunt 40 grade Celsius sau -15. Faptul ca nu se lipeste materialul, e o binecuvantare si pentru persoanele de sex feminin care nu poseda o silueta tocmai de invidiat, in special in zona abdomenului. De asemenea, e foarte important ca poti sa te asezi in voie, iar rochita nu se va mula pe zonele mai pline din talie. Dar nici nu iti va lasa coapsele la vedere.

Si, nu in ultimul rand, rochia babydoll pentru un look seducator ofera purtatoarei o alura de fetita inocenta, de pustoaica ascultatoare. De fapt, babydoll-ul se potriveste oricarei femei, si pentru cele timide, si pentru femeile romantice, si pentru fetele indraznete. O rochita baby doll poate fi purtata pe post de lenjerie intima. Sigur te vei simti mai atragatoare si mai seducatoare cu un asemenea accesoriu.

Pentru ca tot vorbeam mai sus de materiale, am gasit pe site-ul magazinului online ladysboutique.ro babydoll-uri din materiale de calitate, cum este voalul, fie simplu, fie accesorizat cu dantela sau fundite din saten. Sau din saten. Exista un model de babydoll din saten, in doua culori: negru cu paiete argintii sau argintiu cu paiete. Acest model este extrem de elegant, se leaga pe dupa gat si este accesorizat cu o centura lata, decorata si ea cu paiete identice cu cele de pe bust.

Un babydoll seducator este cel care te va transforma intr-o seducatoare, chiar daca esti putin mai plinuta. O rochita babydoll te va face sa te simti bine, pentru ca este o piesa de imbracaminte comod de purtat si foarte usor de accesorizat. Recomandam purtarea unor platforme sau a unor tocuri foarte inalte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu